2019. október 16. szerdaGál
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város
reply.transindex.ro

UTOSZÓ

Mese, aminek nincs vége...

Hajós Erika utolsó frissítés: 2013-08-19 12:45:47

Már két hete, hogy vége a fenyőkúti mesetábornak és még mindig hiányoznak a gyerekek, a csapat. Hiányoznak a meséik, hiányoznak a rajzaik, hiányzik a nevetésük, hiányzik a pátyolgatásuk.

Már két hete, hogy vége a fenyőkúti mesetábornak, mégis azt érzem nincs vége, valami elkezdődött. Elkezdődtek barátságok, elkezdtünk egy helyhez kötődni, elkezdtünk hiányozni egymásnak, elkezdtünk új meséket írni.

Már két hete, hogy vége a fenyőkúti mesetábornak és még mindig hiányoznak a gyerekek, a csapat. Hiányoznak a meséik, hiányoznak a rajzaik, hiányzik a nevetésük, hiányzik a pátyolgatásuk.

Már két hete, hogy véget ért a fenyőkúti mesetábor és még mindig érzem a lüktetését. Érzem az ott született meséket, érzem a mesés fenyőkút varázsát, érzem a fenyőkúti levegőt, érzem a mesés ebédek ízét, érzem az öleléseket.
Már két hete, hogy vége a fenyőkúti mesetábornak és már várom, hogy újra ölelhessek minden kis művészt, várom, hogy halljam, lássam, játsszák új meséiket, várom, hogy újra és újra együtt élhessük át az alkotás örömét.

Egy hét volt csupán, mégis oly sokat tanultunk egymástól, oly sokat adtunk és kaptunk, hogy elég lesz talán egy évig is táplálkozni belőle. Bátran merem kijelenteni minden táborvezetőnk nevében, hogy úgy a táborozó gyerekektől, mint a fenyőkúti gyerekektől, mi, felnőttek is nagyon sokat tanultunk, amit utólag is szeretnénk nekik megköszönni. A sok utólagos visszajelzés, levél, mese, megerősítik bennünk a hitet, hogy a gyerekek is hasonlóan éreznek. Bízunk benne hát, hogy a táborban tanultakat ők is hasznosítani fogják életükben, kapcsolataikban és tanulmányaik során is. Reméljük, a könyvet, melyet emlékbe kaptak és mely a saját alkotásaikat tartalmazza, gyakran fogják forgatni, és továbbra is hasonló lelkesedéssel írnak, rajzolnak majd.

Szeretnénk egyúttal felajánlani a lehetőséget, hogy alkotásaikat ezentúl is megoszthassák velünk, és rajongóikkal. Ezért egész évben várjuk a táborozó gyerekek és újonnan jelentkező társaik meséit, rajzait, verseit, fotóit a „Mesetábor Fenyőkúton” című Facebook oldalunkra:

Nem utolsó sorban pedig szeretnénk köszönetet mondani a sok lelkes segítségért és a belénk vetett bizalomért, mely segített táborunk létrejöttében és gördülékeny működésében.

Már két hete, hogy vége a fenyőkúti mesetábornak, mégis azt érzem nincs vége, valami elkezdődött...

A jövő évi viszontlátásig szeretettel ölel mindenkit a táborvezetők csapata: Hajós Erika, Lázár Levente, Demeter Erika, Bartha Pál Aba, Polacsek Zsófia, ifj. Lázár Levente